Instant retouches

Jouw lichaam is uniek. Daarom zorgt SKM altijd voor kledij met de perfecte pasvorm. Is je nieuwe lievelingsbroek enkele centimeters te lang of is het hemd dat je op het oog hebt net iets te breed? In ons eigen SKM-naaiatelier, genaamd Studio Stitch, gaan onze experten meteen voor je aan de slag. Als het echt snel moet gaan, kunnen ze je kledingstuk herstellen of verstellen in slechts 30 minuten. Ook kleding die niet bij SKM werd aangekocht verstellen we met plezier!

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ATELIER

Video afspelen

Halima

Ik doe mijn werk in het atelier heel graag. We zitten hier samen met een topteam in een mooie winkel en hebben het beste materiaal voorhanden. Met plezier zet ik me in om onze klanten een optimale service te verlenen en ik voel dat ze dat respecteren. Het werk is afwisselend en uitdagend: ik vind het fijn om goed na te denken over wat de beste manier is om een retouche tot een mooi eindresultaat af te werken.

Hatice

Werken in het atelier is een dream come true! Mijn creativiteit verwerken in het retoucheren van kledij, de klanten tevreden stellen, zelfstandig werken maar tegelijkertijd ook mijn team versterken is een absolute voldoening die ik haal uit mijn job.

Sofie

Via mijn creativiteit deel ik mijn ziel met de wereld.

Taner

Het atelier is een echt meerwaarde voor SKM, dankzij de persoonlijke aandacht die wij onze klanten geven. Ze voelen zich speciaal, en het geluk van onze klanten, da's ook mijn geluk! Daarenboven doe ik niets liever dan creatief bezig zijn met mijn handen.