Shop communiekledij en win een fiets*

Shop onze collectie voor communie- en lentefeesten in de boetiek en maak kans op een nieuwe fiets!

Fiets in stijl, dankzij SKM!

Maak kans op een gloednieuwe fiets** die SKM onder de gelukkige communicanten verloot! Het enige wat jij hoeft te doen is in onze boetiek je nieuwe communieoutfit aankopen en laten fotograferen op de SKM mini catwalk in onze boetiek door een van onze stylisten als je wenst deel te nemen. Jij krijgt dan een prominent plekje op onze “wall of fame” in de kidsafdeling 😊

Aan het einde van de actieperiode zullen we maar liefst 2 gelukkige winnaars willekeurig loten en hen persoonlijk contacteren.

Stralend in een nieuwe outfit op het communie- of lentefeest

Bovendien profiteer je bij SKM altijd van 10% klantenkorting*, zowel in onze boetiek als online.

Ontdek onze topmerken zoals Blue Bay, Diamante Blu en Miss Leod. We helpen je graag om het perfecte ensemble te vinden, of je nu de voorkeur geeft aan een elegante jurk, een trendy jumpsuit of een stoer kostuum.

Maak je tot slot geen zorgen over die groeispurt; in het SKM-naaiatelier Studio Stitch passen we met plezier de kleding aan. Kom dus samen met je feestvarken langs in onze boetiek (de ideale activiteit tijdens de vakantie), of shop online.

*Je ontvangt steeds 10% korting bij een volgende aankoop, zowel online als in de winkel. Deze korting is geldig vanaf 1 dag na aankoop en zonder vervaldatum, is persoonlijk gebonden en kan geïnd worden in de winkel op vertoon van je identiteitskaart of online via je persoonlijk SKM-account. Niet geldig indien reeds andere kortingen van toepassing en niet geldig op home- en personal care accessoires. Kan enkel gebruikt worden bij aankoop van een artikel en kan niet uitbetaald worden. 

**Win 1 van de 2 waardebonnen ter waarde van €500 bij fietsenspecialist EMRIN zodat je jouw fiets op eigen maat kan kiezen. Actie geldig van 18/12/23 tem 29/02/24, enkel in de SKM-boetiek te Aartselaar.

Deelnemende merken