GRATIS retouches

Scoor complimenten dit najaar dankzij SKM! In oktober zijn alle retouches gratis* omdat wij geloven in kleren om in te leven.

Laat je outfit gratis retoucheren* bij SKM

Onze professionele naaiexperten zorgen voor een broek met de perfecte lengte, een kostuum op maat van jouw brede schouders en een jurk die als een wolkje over je lichaam valt.

Kom deze maand zonder afspraak langs bij SKM en ons naaiteam bezorgt je de perfecte (out)fit. Want daar geniet je des te langer van. Over lang gesproken. Bij ons hoef je nooit lang te wachten. Onze instant retouches zijn binnen de 30 minuten klaar: retouche en go!

Bovendien is SKM open op zondag 8 oktober van 9.30u tot 18u en kan je ook dan nog langskomen om van deze actie te genieten.

Opgelet, indien het een complexe retouche is, dan kan dit meer tijd innemen. We willen natuurlijk dat het kledingstuk echt pérfect vermaakt wordt. Voorbeelden van complexere retouche zijn: innemen van kostuum, mouwen, taille, … of meerder aanpassingen aan één kledingstuk.

Heb je nog andere kledingstuks ergens onderin je kast liggen die een kleine retouche kunnen gebruiken? Ook kleding die je niet bij SKM aankocht mag je meebrengen voor herstellingen op maat. Wij zorgen dat jij en je favoriete broek, blouse of kleedje weer klaar zijn om gezien te worden! *

*Gratis retouches enkel geldig op bij SKM aangekochte kledij in de periode van 2 oktober tot en met 31 oktober 2023