Ons verhaal

De huidige eigenaars Steven en Dominique namen de zaak over in 2016. Ze zijn een complementair duo, man en vrouw , maar ook “ying en yang” in de zaak. Steven startte reeds in 2002 bij SKM als aankoper en kent als geen ander de SKM klant. Hij leerde van Mr Meyers hoe hij de zaak moest leiden als sterke ondernemer. Dominique komt erbij in 2015 en had haar leerschool bij multinationals zoals Danone en Unilever. Zij transformeren samen SKM (Service Kwaliteit Mode) naar de hedendaagse multimerkenboetiek waar persoonlijk advies en menselijkheid centraal staan. Fashion voor iedereen, aangepast aan ieders noden, in een familiale sfeer!

“ Wij zien geen maten, wij zien mensen. Onze missie is om iedereen die een bezoekje brengt aan onze zaak een geluksmomentje op maat te geven, zodat ze zich uniek en geapprecieerd voelen!” 

Vandaag is SKM de grootste boetiek van België! Combineer dit met een selectie aan fashion voor iedereen, de professionele hulp van tientallen stylistes, een eigen naaiatelier, een gezellige bistro en een ruime parking voor de deur… En je hoeft niet meer verder te zoeken! 

SKM schrijft dus werkelijk een uniek verhaal! Een verhaal dat ondertussen al meer dan 150 jaar aan vakkennis bundelt. Gestart in 1865 wanneer Jozef Lenie in Parijs gaat studeren aan de school voor Schone Kunsten en Ambachten en na zijn studies in Niel als zelfstandig kleermaker start. Nadien opent zijn kleindochter er de eerste modezaak voor dames. In 1978 verhuist achterkleinzoon Reddy Meyers de zaak naar de huidige locatie op de A12 in Aartselaar. Hij bouwt SKM (Sukses Kleding Meyers) verder uit als een echte pionier in het retaillandschap: unieke services zoals een eigen naaiatelier, bistro, unieke maten… De grootste boetiek van het land is geboren! Na het overlijden van Reddy Meyers in 2005 komt SKM in handen van zijn dochter Romy Meyers.