De nieuwe collecties zijn binnen bij SKM! Deze pre-styled looks willen wij élke dag van het najaar dragen!

Zoveel koude dagen, zoveel warme momenten

De outfit van je dromen gespot in onze campagne? We verzamelen alle looks voor dames hier. Da's klik, shop en stralen maar!

Tiany Kiriloff

Onze getalenteerde styliste heeft @tianykirilove ondergedompeld in de meest opvallende trends van het najaar en het resultaat mag er zijn! Deze fashion forward looks zijn een perfecte weerspiegeling van de unieke persoonlijkheid van Tiany Kiriloff. Shop nu haar stijl!

Sophie Van de Vyver

Influencer @sophisticatedbox bezocht onze boetiek om de nieuwste collecties te ontdekken. Ze riep hiervoor de hulp in van onze gratis Try Out-Fit styling service, waarbij onze professionele stylisten de perfecte looks voor haar samenstelden. Benieuwd naar de prachtige outfits die ze uit onze rekken hebben gehaald? Laat je inspireren door de stijlvolle keuzes van onze experts!

Back to work

Na een ontspannende zomervakantie is het weer tijd om terug aan het werk te gaan. Wat is een betere manier om een frisse start te maken dan met een trendy outfit uit onze nieuwe collecties?

Caroline Biss

Caroline Biss lanceert seizoen na seizoen voor de hedendaagse en zelfbewuste vrouw een elegante en klassevolle collectie. Ook dit najaar vind je bij SKM weer perfect passende items die stijlvolle eenvoud, subtiele kleuren en nieuwe materialen combineren. Het resultaat? Een eigentijdse maar tijdloze outfit, waarvan je nog jàren plezier zal hebben.

Xandres

In een mix van dynamiek en tijdloze elegantie presenteert Xandres haar nieuwe collectie voor vrouwen die vooruitstrevend zijn en klaar staan om hun eigen koers te bepalen. De collectie, doordrongen van vrijheid, veerkracht en energie, moedigt zelfexpressie meer dan ooit aan. Met gedempte tonen en moderne neons, zinspeelt de collectie op de rust van de nazomer en voegt tegelijkertijd een eigentijds tintje toe.

Terre Bleue

Voor ieder wat wils: de nieuwe Terre Bleue-collectie voorziet zowel een rustgevend, ingetogen kleurenpalet als meer gedurfde en energieke kleuren. Waarvan ons modehart sneller gaat slaan? Dat is de combinatie van beide! Als resultaat krijg je dan een krachtige mix, zonder dat het "too much" is.