Hoe werkt Try out fit?

De gratis stylingservice van SKM.

Laat je gratis stylen

Altijd al gedroomd van een persoonlijke stylist of gewoon geen tijd of inspiratie om te shoppen? Bij SKM krijg je gratis stijladvies dankzij onze unieke Try Out-Fit service.

Gratis stijladvies is deel van de SKM service. Try Out-Fit is de perfecte gelegenheid om onze collectie te ontdekken. Laat in een paar simpele klikken een aantal outfits klaarleggen en kom ze passen in onze winkel wanneer het jou uitkomt!

Hoe werkt Try Out-Fit? 

  • Meld je aan bij Try Out-Fit, onze gratis stylingservice
  • Vul je voorkeuren en gegevens in (dit duurt maximum 5 minuten)
  • Onze SKM stylisten gaan op zoek naar de ultieme look voor je volgende feest, vakantie, sollicitatie of andere gelegenheid 
  • We hangen de outfits voor je klaar in onze Try Out-Fit corner op de door jou gekozen dag

Styling: eenvoudig, veilig, en volledig gratis! Tijd om jezelf te verwennen!

Hoe werkt het?

1. Vertel ons wat je zoekt

Wat is je stijl? Welke outfit zoek je? Voor welke gelegenheid? En oh ja, mogen we ook even je maten weten?

2. Je stylist duikt de kledingrekken in…

Wij kiezen voor jou een stylist. Deze verdiept zich dan in jouw stijl. En stelt de perfecte outfits samen. Dit kan uuuuren duren. Ondertussen zit jij ergens op de wereld iets anders te doen.

3. Kom je nieuwe kleren uitproberen

Maak een afspraak en kom je nieuwe outfits passen. Toch niet alles ‘je ding’? We gaan je niet verplichten om iets tegen je zin te kopen. Nog snel iets veranderen? Geen probleem! Druk op het belletje en je stylist komt je meteen helpen!

De voordelen

Scoor complimenten

Maak de mensen wijs dat je alles van mode kent. Met outfits die zo uit een magazine konden komen. Een magazine, dat jouw naam draagt.

Bespaar tijd

Wie heeft er tegenwoordig nog tijd om alle trends te volgen, 5000m2 rekken af te schuimen en meer dan 200 topmerken te combineren? Juist, jouw SKM stylist!

Geen gedoe met ophalen en terugsturen van pakketjes

Geen adres ingeven, geen verzendingen terug sturen, gewoon langskomen om je outfit te proberen, en hem ter plaatse nog helemaal aanpassen naar jouw wensen.

Laat je gratis inspireren

En het beste van alles? Deze service is voor jou he-le-maal gratis! Je moet zelfs geen betalingsgegevens meer invullen.