Blog

Kleur en comfort centraal in nieuwste voorjaarstrends

De nieuwe collecties komen volop binnen bij bij SKM! Laten we daarom in de modetrends voor het voorjaar van 2024 duiken.

Trendkleuren

Rood drukt zijn stempel opnieuw op het nieuwe seizoen als blikvanger. Maar ook blauw doet zijn entree: zowel kalmerende tinten als diepere nuances. En dan is er natuurlijk nog dé kleur van het jaar volgens Pantone: Peach Fuzz, voor een fris en fruitig voorjaar.

Andere kleuren waarin jij dit voorjaar zal stralen zijn: groen in al zijn facetten en pastels zoals lichtgeel en lila.

Shop nu al de nieuwste looks

Comfortabele silhouetten

Modemerken omarmen praktische materialen zoals katoen, licht wol en nylon voor hun comfortabele silhouetten: wijde broeken, oversized blazers en maxi-jurken benadrukken dat kledij niet alleen modebewust moet zijn maar ook moeiteloos draagbaar.

Met trenchcoats, jeans, kokerrokken, basic tops en jumpsuits gaan we meer dan ooit terug naar de basis. Het blijven immers stukken waaraan je ieder seizoen opnieuw plezier beleeft. Hun eenvoud en veelzijdigheid maken ze tijdloos, perfect om met verschillende stijlen te combineren.

Statements in metallic

IN 2024 streven we naar de overwinning. Niet alleen op de Olympische Zomerspelen, maar ook in metallic tinten van goud en zilver. Vooral goud is erg aanwezig en draag je dit voorjaar als accessoire of als statement in je kledij.

Verwen jezelf met een gratis styling

Op zoek zijn naar de perfecte voorjaarslook? Gun jezelf een gratis styling met onze Try Out-Fit service. Laat je adviseren door onze professionele SKM-stylisten die je helpen bij het samenstellen van nieuwe, frisse looks. Via een korte online vragenlijst kan je jouw voorkeuren en maten doorgeven, waarna wij een aantal outfits selecteren en klaarhangen in de boetiek, wanneer het jou uitkomt.

Deze service is geheel vrijblijvend en biedt jou de mogelijkheid om je te laten verrassen door nieuwe merken en collecties. Zo ga je niet alleen met een nieuwe outfit naar huis, maar ook met heel wat persoonlijke tips & tricks.

Ontdek nieuwe merken