Bedrijfskledij

Wij bieden het grootste assortiment van merken en stijlen aan, op maat van jouw bedrijf. Ook voor alle buitenmaten, van het kleinste maatje tot de grootste. We vertrekken vanuit jouw wensen en geven je advies waar nodig. Daarna gaan wij aan het werk door bij SKM of ter plaatse bij jouw bedrijf de juiste maten te nemen. En natuurlijk passen we alles aan in ons eigen naaiatelier.

Het resultaat? Een droomoutfit die als gegoten zit, zowel voor je werknemer als voor je bedrijf. Bovendien geniet je standaard ook nog eens van een uitstekende service na verkoop.

In een notendop:

  • Alle maten beschikbaar
  • Van tijdloos maatpak tot casual outfit
  • Opmeten ter plaatse of bij SKM
    Logo of bedrijfsnaam op kledij mogelijk
  • Eigen retouche-atelier
  • Voor man én vrouw
  • Uitstekende service na verkoop 
  • Keuze uit vooropgestelde pakketten of offertes op maat

SKM Business Gift card

Beu om weer een relatiegeschenk te geven dat meteen in de schuif belandt? Met onze SKM Gift card weet je zeker dat je je medewerkers of klanten ook écht gelukkig maakt. Je geeft hen namelijk de keuze uit een ruim assortiment van zowel moderne als tijdloze heren- en dameskleding, kinderkledij, accessoires, schoenen, lingerie...

Getuigenissen

Voor elk bedrijf dat door een professionele uitstraling wil gezien worden, verwijzen wij graag naar SKM. Een van hun grootste troeven is het uitgebreide merkenassortiment met zowel de laatste trends als de klassieke mode en dit voor zowel de kleine als de zeer grote maten. Van voorbespreking tot nalevering konden wij steeds rekenen op een dynamische service van zowel de zaakvoerder als van de verkopers en de eigen retouchedienst.

Dhr. Van Nueten,
Gedelegeerd bestuurder Febelco

 

Alles is perfect in orde. We werden steeds even vriendelijk en professioneel ontvangen. We zijn
uitermate tevreden over de manier waarop de SKM-medewerkers het hele dossier hebben behandeld.

Jan Bosquet,
Commercial director Buderus