Blog

Deze trends steken wij in onze vakantiekoffer

Fris je garderobe nu al op en maak je klaar voor die heerlijk warme dagen. Welke modetrends perfect zijn om in te pakken in jouw vakantiekoffer, dat lees je in deze blog.

High summer trends voor dames

Denim, kant, rood, semi-transparante stoffen, franjes... Het zijn maar enkele van de high summer trends die je terugvindt in de zomercollecties. Laat je creativiteit dit seizoen eens de vrije loop en combineer deze trends met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan een denim jurk met kanten details, of een rood shirt met franjes. De semi-transparante stoffen zijn perfect om mee te layeren en zo een spannende look te creëren.

Zoveel accessoires

Om het geheel af te maken, zijn er natuurlijk accessoires en schoenen. Kies voor een opvallende statement items zoals een stijlvolle tas of halsketting die je outfit net dat beetje extra geeft. En laten we vooral de schoenentrends niet vergeten, want die maken immers jouw zomerlook compleet. Ga voor trendy sandalen met platformzolen of opvallende hakken of altijd goed: de sneaker. Voor iedere gelegenheid is er wel een passend paar te vinden.

En wat dacht je van de kleur magenta? Deze trendkleur past perfect bij de zomer en zorgt voor een opvallende en vrolijke uitstraling. Combineer een magenta top met een denim short en je hebt direct een fashionable look te pakken.

Kortom, deze zomer draait het allemaal om het omarmen van je vrouwelijkheid en het dragen van outfits die positiviteit uitstralen. Durf uit je comfortzone te stappen en combineer verschillende trends met elkaar. Bij SKM vind je alles wat je nodig hebt om deze zomer stralend door te komen!

Damesmerken voor nog meer trend-inspiratie

Voor hem: zorgeloosheid, kleur en humor

Een van de belangrijkste trends voor heren deze zomer is het gebruik van speelse en contrasterende kleuren. Kies voor kledingstukken in verschillende kleuren en combineer ze op onverwachte manieren om een ​​stijlstatement te maken. Flamboyante prints zijn ook in de mode en kunnen worden gecombineerd met andere patronen voor een gedurfde en opvallende look. Natuurlijk kun je altijd terugvallen op de tijdloze strepen die dit seizoen ook nog steeds in de mode zijn.

Qua stoffen zijn luchtige en ademende materialen zoals linnen altijd een goede keuze voor de zomer. Deze stoffen houden je koel en comfortabel, zelfs tijdens de warmste dagen.

Comfort is dan ook de sleutel tot de zomermodetrends van dit jaar. Wees niet bang om te experimenteren met verhoudingen en verschillende silhouetten om een ​​indrukwekkende en unieke stijl te creëren. Zorgeloosheid, kleur en humor zijn de belangrijkste elementen die je garderobe nodig heeft om een ​​zomerse uitstraling te krijgen.

Mix & match voor eindeloos plezier

Een andere belangrijke trend deze zomer is het mixen en matchen van formele en informele kledingstukken. Voeg frivole accessoires toe aan een chic kostuum, zoals bijvoorbeeld een grappig paar kousen of een coole pet. Dit is niet alleen ideaal voor feestelijke gelegenheden, maar ook voor dagelijks plezier. Met deze combinaties kun je langer genieten van je aankopen en een vernieuwende update geven aan je garderobe.

Naast kleding zijn schoenen natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van je zomeroutfit. Kies voor comfortabele schoenen die de hele dag (of nacht) gemakkelijk aan je voeten zitten. Lifestylesneakers zijn dit seizoen een goede keuze en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Ook loafers zijn een trendy optie voor heren deze zomer.

Zomerse herenmerken

Gratis styling met tips & tricks

Op zoek zijn naar de perfecte zomerlook? Leg jezelf in de watten en boek jouw gratis Try Out-Fit pasmoment. Laat je adviseren door onze professionele SKM-stylisten die je helpen bij het samenstellen van zomerse outfits. Via een korte online vragenlijst kan je jouw voorkeuren en maten doorgeven, waarna wij een aantal outfits selecteren en klaarleggen in de boetiek, wanneer het jou uitkomt.

Deze service is geheel vrijblijvend en biedt jou de mogelijkheid om je te laten verrassen door nieuwe stijlen en trends. Zo ga je niet alleen met een nieuwe look naar huis, maar ook met heel wat persoonlijke tips & tricks.