Blog

Trendkleuren voor een levendige najaarsgarderobe

De nieuwe collecties hangen te schitteren bij SKM en ze brengen een zee aan prachtige modekleuren met zich mee. In deze blog nemen we je mee langs de mooiste modekleuren voor het komende seizoen.

Rood: De kleur van kracht en expressie

Rood is de absolute trendkleur voor het najaar van 2023. Vurige rode tinten staan centraal en worden gezien als een uiting van kracht en de drang naar experimentatie en expressie.

Zelfs bordeauxrood is opnieuw een bijzonder populaire tint. Of het nu gaat om een dieprode cardigan of een opvallende rode jurk, deze kleur mag niet ontbreken in je herfst- en wintergarderobe.

Knalgeel: Een stralende toevoeging aan je look

Ook knalgeel is een kleur die je niet kunt negeren dit seizoen, of je nu kiest voor een volledige gele look (voor de durvers 😉) of een statement accessoire.

Probeer ook eens het zachtere botergeel: brengt gegarandeerd wat kleur en vrolijkheid in je outfit. Het is een veelzijdige kleur die moeiteloos chique en stijlvol oogt, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid.

Hemelsblauw: Fris en helder

Blauw maakt een comeback, vooral in de vorm van hemelsblauw of ijsblauw. Wat mag het voor jou zijn? Een volledige ijsblauwe look of wat accessoires in deze kleur? Hoe dan ook zal je zeker opvallen als een betoverende ijsprinses #TeamElsa 😉

Chocoladebruin: De meest herfstige kleur

Voor een herfstige uitstraling is chocoladebruin dé kleur om in je garderobe op te nemen. Een trui of jas in chocoladebruin zal je look direct een herfstige touch geven. maar dit seizoen wordt bruin in al zijn tinten omarmd, dus ook alles van aardetinten tot verschillende nuances beige.

Gratis kleur- & stijladvies

Kom je er toch niet helemaal uit? Laat je in onze boetiek bijstaan door professionele stylisten en boek jouw gratis Try Out-Fit pasmoment. Laat je adviseren en helpen bij het samenstellen van gepaste outfits.

Via een korte online vragenlijst kan je jouw voorkeuren (inclusief favoriete kleuren) en maten doorgeven. Vervolgens stellen wij zorgvuldig enkele outfits samen en hangen we deze klaar in de boetiek, wanneer het jou uitkomt.

Deze service is geheel vrijblijvend en biedt jou de mogelijkheid om je te laten verrassen door nieuwe kleuren, trends en stijlen. Zo ga je niet alleen met een nieuwe look naar huis, maar ook met heel wat persoonlijke tips & tricks.

Shop de nieuwe collecties