Blog

Vaderdag: cadeautips voor een glimlach

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om hem te tonen hoeveel hij voor je betekent. Maar als het gaat om het perfecte vaderdagscadeau, kan het lastig zijn om iets te vinden dat écht bij hem past. Gelukkig zijn er bij SKM talloze cadeau-ideeën, geschikt voor allerlei types vaders.

Altijd goed: de SKM Gift card

Onze cadeaubon is zo'n "altijd goed" cadeau voor Vaderdag. Hiermee kan hij zelf iets uitkiezen wat perfect bij hem past. Bij SKM scoor je kleding, accessoires en schoenen van maar liefst +250 merken. Ontdek nu onze fysieke en digitale cadeaubon:

✔️Beide zijn al verkrijgbaar vanaf €25.

✔️Onze fysieke cadeaubon kan je zowel in de boetiek als online aankopen.

✔️Onze digitale cadeaubon kan je enkel online aankopen. Deze ontvang je onmiddellijk in je mailbox. Extra handig voor last-minute beslissers.

✔️We aanvaarden beide zowel in onze boetiek als op de webshop.

Voor de modebewuste vader

Kies je toch liever zelf iets uit?Gelukkig zijn er talloze cadeau-ideeën, geschikt zijn voor allerlei types vaders. Of hij nu houdt van zich opkleden, een sportieve activiteit of gewoon een ontspannen dagje thuis, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden.

Is jouw vader het modebewuste type, dan kan je hem vast wel blij maken met een stijlvolle toevoeging aan zijn garderobe. Laat je inspireren door de pre-styled looks die onze stylisten voor hem samengesteld hebben.

Looks voor Vaderdag

Accessoires voor een upgrade

Een nieuwe outfit, die upgrade je natuurlijk met de juiste accessoires. Een stijlvolle riem of een mooie strik bijvoorbeeld, die kunnen zijn outfit compleet maken en zijn stijl versterken. En waarom geen ​​nieuwe tas of bril aan zijn garderobe toevoegen? Het is belangrijk om te onthouden dat accessoires de persoonlijkheid van je vader weerspiegelen, dus kies iets wat bij zijn smaak past. Of hij nu casual, tijdloos of sportief verkiest, er zijn accessoires voor elke stijl en smaak.

Sport in stijl

Joggen, fietsen, naar de sportschool gaan... Is dat jouw vaders hobby? Dan is een sportief item de juiste keuze. Er voelt immers niets beter dan sporten in een comfortabele en toch stijlvolle outfit.

Alles begint met een goede rugzak, het perfecte accessoire om al zijn benodigdheden mee te nemen. Kies een stevig en duurzaam exemplaar dat groot genoeg is om zijn sportkleding en andere benodigdheden in op te bergen.

Die sportkleding, daarin kan je maar beter investeren. Geef de voorkeur aan items gemaakt van ademende en vochtafvoerende stoffen. Bijvoorbeeld een comfortabele joggingbroek of sportshort en een sportief T-shirt. Een ander item dat niet mag ontbreken in de sportieve garderobe van je vader zijn kousen. Ze zijn er in verschillende kleuren en grappige ontwerpen. Om zijn sportieve outfit helemaal compleet te maken, kun je overwegen om andere accessoires toe te voegen zoals een stoere pet.

Voor de huismus

Beautique by SKM is de place to be voor luxueuze lifestylegeschenken. Creëer een warme thuis en schenk je vader tijd voor zichzelf. Genieten en self care staan helemaal centraal!

Voor de huismus zijn er verschillende cadeaus beschikbaar om het gezellig te maken. Denk hierbij aan geurkaarsen of geurstokjes. Maar ook praktische items zoals een fijne kamerjas. Naast het creëren van een gezellige thuis is het tot slot ook belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en te genieten van persoonlijke verzorging.

Voor een stralende papa

Wat is er beter dan hem eens volledig in het nieuw te steken? Dankzij onze personal styling service Try Out-Fit kan dat, probeer het samen eens uit. Volledig vrijblijvend en gratis.

Onze stylingsessies zijn niet alleen leuk, maar ook erg verrijkend. De SKM-stylisten duiken voor jullie in de rekken én geven tips & tricks op maat. Zo gaan jullie zelfverzekerd en stralend weer naar huis.

Hiermee schenk je hem niet alleen een nieuwe outfit, maar boost je ook zijn zelfbeeld!

Deze merken zal hij vast leuk vinden