Blog

De warmste trends van het seizoen: deze winterjassen zijn hot

Dit seizoen omarmen we een opwindende mix van stijlen, waarbij klassiekers een moderne make-over krijgen en gedurfde nieuwe trends het straatbeeld veroveren. Ontdek onze top 3 winterjassentrends van 2023.

1. Lange mantels

De winter van 2023 is gevuld met lange jassen, voornamelijk in de vorm van elegante mantels. Dit seizoen omarmen we enkele tijdloze klassiekers met een hedendaagse twist. De wollen mantel, die elegantie en klasse uitstraalt, maakt een heuse comeback. Ditmaal gaan we hem upgraden met moderne details, waardoor hij een onmisbare aanvulling wordt op elke garderobe. Draag hem open over je favoriete trui en jeans voor een moeiteloze, tijdloze look. Voeg een oversized sjaal en (witte) sneakers toe en je bent klaar om de wereld te veroveren met je stijl. Minimalistische kleuren domineren, maar voeg gerust een vrolijk element toe aan je garderobe met bijvoorbeeld roze of groen.

 Een wollen mantel is daarenboven ook een must-have voor elke herengarderobe. Je vindt ze bij SKM in diverse stijlen en kleuren. Het mooie van een wollen jas is dat je hem kunt combineren met iedere outfit, of je nu een jeans of een geklede broek draagt. Lange mantels in beige- en bruintinten zijn dé trend voor heren dit najaar, daarmee wordt elke look chic.

2. Statement pufferjassen

Deze comfortabele en warme jassen zijn niet alleen on-trend maar ook uiterst veelzijdig. Combineer ze met je favoriete jeans en boots voor een moeiteloze streetstyle look, of draag ze over een jurk voor een speelse touch. Warm, modieus en gedurfd: dat is waar de puffer jacket voor staat in 2023. Ben je niet bang om een statement te maken, ga dan eens voor een oversized silhouet of opvallende kleur.

Ook sportieve mannen met gevoel voor stijl trekken dit seizoen een puffer jacket aan. Kies voor een effen kleur voor een minimalistische look of ga voor een opvallend patroon en een speelse uitstraling als resultaat. Bij SKM shop je ze in diverse modellen, zo hebben we ook bodywarmers. Het mooie eraan is dat je hem het hele jaar door kunt dragen. Vooral in de herfst komt dit praktische kledingstuk goed van pas. Draag hem over een trui voor een casual-chique uitstraling.

3. Gedurfde bomberjacks

De leren jas maakt dit jaar een gedurfde comeback met een rebels kantje. Er zijn uiteenlopende stijlen beschikbaar: de stoere, jeugdige
uitstraling van bomberjacks past goed bij een casual look, terwijl lammy coats ons terugbrengen naar de jaren 70 met hun unieke stijl. Aviator jassen, gemaakt van leer en faux fur, zorgen voor een coole en warme optie in de winterse kou. Combineer ze met een jeansbroek of rok in een vergelijkbare tint voor een moeiteloze, edgy look. De leren jas is al lang niet meer voorbehouden aan de catwalks; hij is overal te zien!

Leren jassen blijven ook populair bij heren, zelfs in het najaar en de winter van 2023. Ga jij voor een stoere look eerder gekleed? Hoe dan ook, investeer in een kwaliteitsvol topmerk
voor jarenlang plezier.

Bonus: Faux fur om te knuffelen

Faux fur, we krijgen er maar niet genoeg van en daarom mag dit model niet ontbreken aan onze lijst noch jouw garderobe. Het blijft populair, en de teddy jas is een duidelijk voorbeeld. Deze jassen zijn heerlijk warm en nodigen uit tot knuffelen. De zachte stof omhult je in comfort en stijl, waardoor je de kou met open armen kunt verwelkomen.

Shop the look

Shop jouw nieuwe winterjas