Blog

Het najaar volgens Xandres

Xandres onthult een dynamische en vooruitstrevende collectie voor "women on the move"

In een mix van dynamiek en tijdloze elegantie presenteert Xandres haar nieuwe collectie voor vrouwen die vooruitstrevend zijn en klaar staan om hun eigen koers te bepalen. De collectie, doordrongen van vrijheid, veerkracht en energie, moedigt zelfexpressie meer dan ooit aan. Met gedempte tonen en moderne neons, zinspeelt de collectie op de rust van de nazomer en voegt tegelijkertijd een eigentijds tintje toe.

Luxe voor elke dag

Alles draait alles om klassevolle eenvoud en gedempte tonen en texturen spelen de hoofdrol. We zien ingenieuze plooien op satijnen blouses en jurken. En die streelzachte "transitional pieces"? Die kan je gewoon nu al shoppen en aantrekken.

De collectie straalt rust en comfort uit; en zo voelt elke dag als pure luxe. Geloof ons, in deze stijl wil jij je het hele najaar hullen.

Inspiratie uit het verleden

Mid-century design inspireert niet langer alleen interieurs maar nu ook de modewereld. Zachte, abstracte vormen en een herkenbaar kleurenpalet vormen de basis van deze trend. Helder-, zacht- en navyblauw worden gecombineerd met een warme teak-tint in dynamische dessins en satijnen stoffen. Staat nú al op ons verlanglijstje!

Shop the look

Geïnspireerd door de Metaverse

Dit seizoen gaan we "phygital": we omarmen de mix van de realiteit met de digitale wereld. Hoe? Met uitvergrote microscopische prints: pixelachtige patronen en krachtige neons met accenten van fuchsia, munt- en diepgroen trekken stijlvol de aandacht.

Kleurrijke eyecatchers

Grijze dagen zijn verleden tijd met Xandres' mood booster van kleur. Waag je aan modulaire pakken in knallende tinten of mix & match erop los voor een krachtige uitstraling.

De evolutie van het maatpak

In lijn met de essentie van Xandres blijft het merk trouw aan zijn maatpakken, maar geeft ze een hedendaagse twist. Blazers anno 2023 onderscheiden zich met grafische vormen, met scherp afgelijnde schouders, vollere epauletten en gestroomlijnde snitten die alle clichés overtreffen.

Neutrale kleuren en pied-de-pouleprints worden aangevuld met gesatureerd groen, fuchsia en bordeaux voor een energieke uitstraling op winterse dagen.

Rijke texturen

Fluweel en jacquard komen opnieuw tot leven en gaan ons najaar beheersen. En more is more: de overvloed aan indrukwekkende details zoals parel- en logoknoopjes is opvallend. Net als de bijzondere kragen en volumineuze mouwen, die krijgen een hedendaagse interpretatie. Een chic velvet pak in koningsblauw is tot slot de absolute must-have wat ons betreft!

Gratis stylingsessie

Kom je er niet helemaal uit? Laat je in onze boetiek bijstaan door professionele stylisten en boek jouw gratis Try Out-Fit pasmoment. Laat je adviseren en helpen bij het samenstellen van gepaste outfits.

Via een korte online vragenlijst kan je jouw voorkeuren (inclusief jouw favoriete merken) en maten doorgeven. Vervolgens stellen wij zorgvuldig enkele outfits samen en hangen we deze klaar in de boetiek, wanneer het jou uitkomt.

Deze service is geheel vrijblijvend en biedt jou de mogelijkheid om je te laten verrassen door nieuwe kleuren, trends en stijlen. Zo ga je niet alleen met een nieuwe najaarslook naar huis, maar ook met heel wat persoonlijke tips & tricks.