Blog

Zoveel mode om te feesten

Het feestseizoen gaat weldra weer van start! Heb jij nog geen nieuwe outfit voor die bruiloft of babyshower? Of misschien heb je wel een communiefeest op de agenda? Gelegenheidskledij vind je bij SKM inalle stijlen en maten

Shop the party look

Op een feestelijke aangelegenheid wil je natuurlijk maar één ding doen: stralen! Maak de juiste indruk met een prachtige jurk of een stijlvol kostuum.

Bij SKM scoor je +250 merken onder één dak, dus onze stylisten kunnen in een vingerknip de ganse familie kleden, letterlijk van top tot teen. Bekijk zeker ook de pre-styled looks die zij met veel zorg samengesteld hebben.

Pre-styled feestmode

Fashionable lingerie

Bij een feestelijke look hoort natuurlijk aangepaste lingerie. Shop niets dan topmerken, waaronder Prima Donna, Marie Jo, Chantelle en Love Stories.

Bij SKM vind je altijd het juiste setje, ongeacht je (cup)maat of stijl. De stylisten in onze boetiek adviseren je de perfecte pasvorm en inspireren je met de laatste modetrends!

Wie het schoentje past

... trekke het aan! Tijdloze musthaves zoals pumps schitteren dit seizoen in elegante pastelkleuren. Een statement maken doe je dan weer met een opvallende plateauzool of sleehak. Ook heren ruilen hun sneakers in voor een chiquere optie: loafers. Deze herenschoenen zijn ook ideaal op warmere dagen.

Enkele van onze favoriete schoenmerken voor dames én heren zijn Fabiano Ricci, Floris Van Bommel, Gabor, Tamaris en Voltan. Wedden dat je daarmee de ster van elk feest wordt?

Maak je outfit compleet

De juiste accessoires, die maken pas echt het verschil. Een elegant juweel, een handtas die niet te groot noch te klein is... De mogelijkheden om te mixen & matchen zijn eindeloos.

Hetzelfde geldt voor heren: geef je kostuum meer cachet dankzij bijvoorbeeld een bijpassende riem of sjaal.

Complimenten gegarandeerd

We begrijpen je, op zo'n bijzondere dag wil je er werkelijk piekfijn uitzien. Laat niets aan het toeval over en boek een gratis stylingsessie. Dan hangen onze stylisten alvast enkele outfits voor je klaar wanneer je onze boetiek bezoekt.

Op kindermaat

Ook voor meisjes en jongens vind je bij SKM passende gelegenheidskledij. Of het nu voor een communie-, lente- of trouwfeest is.

Van een schattige jurk tot een cool kostuum: de SKM-stylisten meten ook de kleinsten een aangepaste look aan voor zo'n feestelijke dag.

Op maat vermaakt

Dat aanmeten mag je trouwens letterlijk nemen. In ons eigen naaiatelier kunnen wij jouw outfit perfect op maat vermaken. Handig als je nieuwe kostuumbroek enkele centimeters te lang of is de feestjurk die je op het oog hebt net iets te breed. Bezoek onze boetiek en vraag ernaar aan onze kassa.

Onze topmerken