Blog

Cadeautips voor Secret Santa

Feestdagen zijn sowieso al leuk, maar cadeautjes maken het extra leuk! Ben jij op zoek naar de ultieme kerstcadeautjes voor jouw dierbaren? In het SKM-assortiment vind je iets voor iedereen: de fashionista, de patriot, maar ook de beautyfan, en de huismus komen aan hun trekken.

Schenk een geluksmoment

Twijfel je over het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon? De SKM-cadeaubon is een geschenk dat altijd past. Of je nu een presentje zoekt voor een echte modeliefhebber of voor die persoon die alles al lijkt te hebben. Jij hoeft niet te beslissen wat ze willen: de SKM gift
card biedt de ontvanger de vrijheid om naar hartenlust te shoppen in onze boetiek en/of webshop. Je schenkt met andere woorden een uitgebreide selectie trendy, stijlvolle, knusse en gewoonweg plezierige musthaves en accessoires. Heb je op dit moment behoefte aan een 'last-minute' cadeau? Onze digitale cadeaukaart ontvang je instant in je e-mail, zonder verzendkosten!

Fashionista

Strak in pak bij de schoonfamilie? Of gezellig thuis op de bank? SKM heeft de perfecte geschenkideeën om je (schoon)ouders, kinderen of favoriete modefan blij te maken. Geen kerst-shoppingstress meer, want bij SKM ben je aan het juiste adres voor het hele gezin.

Patriot

Dit jaar schenken we graag zoveel mogelijk cadeautjes van eigen bodem! Shop lokaal bij SKM, met zo’n 50 Belgische merken voor dames en heren in ons aanbod schrijven we een uniek verhaal in de wereld van de Belgische mode. Zo zijn we dé multimerkenboetiek geworden die iedereen vandaag kent en waar iedereen zich thuis voelt.

Beautyfan

Wie een hectische en veeleisende agenda heeft, gunnen we dagelijks een kostbaar ogenblik van ontspanning. Verras hen met een verwenmoment, dankzij de olie voor een zalige (zelf)massage of een stijlvolle cadeauset. RainPharma, het ultieme merk voor elke personal care lover, is hiervoor de perfecte keuze. De feestelijke decembermaand biedt trouwens ook de ideale gelegenheid om luxueuze parfums of verzorgingsproducten te schenken uit de collectie van Atelier Rebul.

Huismus

Voor de huismus is niets belangrijker dan van huis een gezellige thuis te maken. Laten we daarbij niet
vergeten dat geur een cruciale rol speelt bij het creëren van onvergetelijke herinneringen tijdens de feestdagen! Denk aan geurkaarsen, huisparfums en geurstokjes maar ook essentiële oliën die de ruimte vullen met heerlijke aroma's.

 Gezelligheid is het sleutelwoord, en dat betekent dat je interieur extra aangekleed mag worden met
wollige dekens, sierkussens, kaarsen en sfeervolle lampjes. Breng zeker een bezoek aan onze boetiek: exclusief in de Beautique by SKM vind je bijzondere home accessoires, die je niet op onze webshop kunt verkrijgen.