Blog

Verras haar op Moederdag met een verwencadeau

Hoewel Moederdag traditioneel in mei wordt gevierd, vieren we het in Antwerpen een tweede keer op 15 augustus. Als je op zoek bent naar een stijlvol cadeau om je moeder te verrassen, dan heeft SKM fantastische cadeau-ideeën voor je.

Schenk een SKM-beleving

Als je moeite hebt om het perfecte moederdagcadeau te kiezen, dan is onze SKM-cadeaubon de ideale oplossing. Hiermee kan ze zelf iets uitzoeken waar ze echt van zal genieten. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is kiezen tussen onze fysieke of digitale cadeaubon.

✔️ Beide cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €25.

✔️ Onze fysieke cadeaubon kan zowel in de boetiek als online worden aangekocht.

✔️ Onze digitale cadeaubon is alleen online verkrijgbaar en ontvang je direct in je mailbox. Handig voor last-minute beslissers 😉

✔️ Beide cadeaubonnen worden zowel in de boetiek als op onze webshop geaccepteerd.

Geef haar de vrijheid om zelf iets moois uit te kiezen met onze SKM-cadeaubon. Het is de perfecte manier om haar te verrassen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat ze iets krijgt wat ze echt leuk vindt.

Zij heeft stijl

Jouw mama haar stijl is even uniek als haar karakter. Gelukkig vind je bij SKM voor elk wat wils, ongeacht haar stijl, maten en leeftijd. Houdt ze van een casual outfit voor een gezellig dagje thuis? Of verkiest ze een chique outfit voor een speciale gelegenheid?

Bij SKM scoor je meer dan 250 merken, van een divers aanbod gesproken. Zo is het makkelijker dan ooit is om de perfecte outfit voor haar te vinden. Of je haar nu blij wil maken met een trendy jurk, een tijdloze blouse of een comfortabele broek uit onze nieuwe collecties.

Deze merken zal ze vast leuk vinden

Accessoires als finishing touch

En met de juiste accessoires voeg je een persoonlijke touch toe aan élke outfit. Denk maar aan tassen, sieraden en sjaaltjes: ze kunnen een eenvoudige look upgraden, maken een statement én ze zijn een geweldig cadeau zijn voor Moederdag. Het belangrijkste is om iets te kiezen waarvan je weet dat ze het zal waarderen. Zo zal ze er jàrenlang van genieten.

Me-time voor mama

Met een mooie geschenkverpakking vol selfcare producten zal ze vast wel vertragen en helemaal tot rust komen. Ontdek de home & personal care van RainPharma, Atelier Rebul en Marie-Stella-Maris. Kies jij een heerlijk geurende huisparfum, een luxe douchegel of een set verzorgingsproducten?

De geschenksets zijn samengesteld met zorgvuldig uitgekozen producten die perfect bij elkaar passen. Zo kan ze genieten van een complete ervaring.

Laat mama stralen

Wat is er beter dan haar te verwennen met een personal styling sessie om haar te laten stralen? Probeer samen onze Try Out-Fit!

Onze gratis stylingsessies zijn niet alleen leuk, maar ook erg verrijkend. De SKM-stylisten duiken voor jullie in de rekken én maken verrassende combinaties met onze nieuwe collecties.

Hiermee schenk je haar niet alleen een nieuwe outfit, maar boost je ook haar zelfbeeld!